Grafiti s likom Olivera Ivanovića u nekoliko gradova

Izvor: N1 televizija, 16.Apr.2018, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grafiti s likom Olivera Ivanovića u nekoliko gradova

Povodom tri meseca od ubistva Olivera Ivanovića danas su osvanuli grafiti s njegovim likom i napisom OLIVER u više gradova, između ostalih, u Prištini, Kosovskoj Mitrovici, Nišu, Kruševcu, Kraljevu. Grafiti su se pojavili u toku noći.

Na zidovima, trotoarima i institucijama, pojavio se njegov portert iz sudnice - okrenut leđima, osmehuje se preko ramena.

Izbor ove fotografije ukazuje na sudski proces kroz koji je prošao i na činjenicu da je upucan s leđa sa >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << šest metaka.

Građanska incijativa SDP podsetila je da je prošlo tri meseca od ubista njihovog lidera, a da istraga još uvek nije dala nikakve rezultate. Ta građanska inicijativa će od sutra započeti akciju potpisivanja peticije da pešačka zona ili Ulica Sutjeska, u kojoj je ubijen Ivanović, dobije njegovo ime.
Pogledaj vesti o: Kruševac,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Grafiti sa likom Olivera Ivanovića širom Srbije i KiM

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Apr.2018

KOSOVSKA MITROVICA - U Kosovskoj Mitrovici, Nišu, Kruševcu, Kraljevu i Prištini danas su se pojavili grafiti sa likom lidera Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda" Olivera Ivanovića koji je ubijen prije tri mjeseca pred sjedištem Inicijative u Kosovskoj Mitrovici, a krivci još nisu...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.