Građevinske dozvole za skoro 600 hiljada kvadratnih metara novih objekata

Izvor: Danas, 16.Apr.2019, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Građevinske dozvole za skoro 600 hiljada kvadratnih metara novih objekata

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je danas da je Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju obračunala od početka ove godine do 31. marta doprinos za uređivanje građevinskog zemljišta u iznosu od 1,9 milijardi dinara. Članak Građevinske dozvole za skoro 600 hiljada kvadratnih metara novih objekata se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VESIĆ: Obezbeđeno izdavanje građevinskih dozvola za skoro 600 hiljada kvadratnih metara

Izvor: RTV Pink, 16.Apr.2019

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je danas da je Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju obračunala od početka ove godine do 31. marta doprinos za uređivanje građevinskog zemljišta u iznosu od 1,9 milijardi dinara, čime je obezbeđeno izdavanje građevinskih dozvola...

Nastavak na RTV Pink...

Štrajk glađu

Izvor: Danas, 16.Apr.2019

Prošle sedmice javnost je šokirala vest da će zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić i još neki predstavnici vlasti štrajkovati glađu u znak protesta što pripadnici opozicije razmišljaju o tom istom činu. Članak Štrajk glađu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.