Grabar Kitarović: Tompson je veliki patriota, išla bih na koncert u Splitu

Izvor: Danas, 02.Avg.2019, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grabar Kitarović: Tompson je veliki patriota, išla bih na koncert u Splitu

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović najavila je da će zvanično objaviti ulazak u predsedničku trku nakon proslave Dana pobede i obeležavanja "Oluje", i dodala da bi želela da ode na koncert Marka Perkovića Tompsona u Splitu uz ocenu da je on veliki patriota. Članak Grabar Kitarović: Tompson je veliki patriota, išla bih na koncert u Splitu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"SVARTILA BIH NA KONCERT" Kolinda ne krije da sluša Tompsona, 4. avgusta dolazi u Split

Izvor: Blic, 02.Avg.2019

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović danas je u emisiji S predsednicom izvan protokola kritikovala vladu rekavši da je "do određene mere razočarana poreskom reformom" te da joj je žao što rekonstrukcijom vlade nije zahvaćen i ministar zdravstva Milan Kujundžić.

Nastavak na Blic...

Kolinda ide na "ustaški dernek" u Split da slavi Oluju?

Izvor: Mondo, 02.Avg.2019

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović izjavila je danas da bi želela da ode na koncert Marka Perkovića Tompsona u Splitu povodom proslave godišnjice Oluje...Foto: Tanjug/Peter Klaunzer/Keystone via AP..  Kitarović je u emisiji ''S predsednicom izvan protokola'' pozdravila to što je pevač...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.