Grabar Kitarović: Pogrešila sam, „Za dom spremni“ nije stari hrvatski pozdrav

Izvor: Danas, 16.Feb.2019, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grabar Kitarović: Pogrešila sam, „Za dom spremni“ nije stari hrvatski pozdrav

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović je na konferenciji za medije o četiri godine mandata rekla da je da je pogrešila kada je "Za dom spremni" nazvala starim hrvatskim pozdravom. Članak Grabar Kitarović: Pogrešila sam, „Za dom spremni“ nije stari hrvatski pozdrav se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grabar-Kitarović: Pogrešila sam, Za dom spremni nije stari hrvatski pozdrav

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Feb.2019

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović izjavila je danas u Zagrebu da je pogrešila kada je za ustaški pozdrav "Za dom spremni" rekla da je stari hrvatski pozdrav..."Kad je reč o pozdravu 'Za dom spremni', da, ja sam počinila grešku kada sam rekla da je to istorijski pozdrav i to zato što...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Kitarović: Pogriješila sam u vezi pozdrava 'Za dom spremni'

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Feb.2019

ZAGREB - Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović danas je na konferenciji za novinare povodom četiri godine mandata rekla da je pogriješila kada je "Za dom spremni" nazvala starim hrvatskim pozdravom.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Građanin s onoga svita

Izvor: Danas, 17.Feb.2019, 12:43

"Evo ti bogami Kolinda zahvaljuje. Ma bravo, nije to mala čast", rekla je zureći u novine građanka građaninu, koji je stjecajem okolnosti i njezin suprug. Članak Građanin s onoga svita se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.