Izvor: Danas, 26.Jun.2013, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gastarbajteru 14 godina za ubistvo supruge

Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je presudu požarevačkog Višeg suda, kojom je Dušan Badžić (59) iz Malog Laola osuđen na 14 godina zatvora zbog ubistva supruge Bojane (55). Ovakvom odlukom Apelacionog suda odbačene su žalbe koju su na prvostepenu presudu uložili i viši javni tužilac i branilac optuženog. Prema navodima optužnice, Badžić je suprugu usmrtio u noći između 4. i 5. avgusta 2008. godine, u njihovoj porodičnoj kući u Malom Laolu.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ugušio ženu kesom i otišao u Švajcarsku

Izvor: Vesti-online.com, 27.Jun.2013, 05:49

Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je presudu požarevačkog Višeg suda, kojom je naš zemljak iz Švajcarske Dušan Badžić (59) osuđen na 14 godina zatvora zbog ubistva supruge Bojane (55) u Malom Laolu. ..Ilustracija: za ubistvo supruge 14 godina zatvora..Utvrđeno je, naime, da je Badžić suprugu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.