GVAIDO POZVAO na VOJNU POBUNU Venecuele, a zatim DOBIO ODGOVOR SUZAVCEM! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2019, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GVAIDO POZVAO na VOJNU POBUNU Venecuele, a zatim DOBIO ODGOVOR SUZAVCEM! (VIDEO)

Samoproglašeni venecuelanski "privremeni predsednik" Huan Gvaido pozvao je na vojnu pobunu u video snimku na aerodromu u Karakasu. U videu ga prati veliki broj vojnika i zatočio je aktivistu Leopolda Lopeza.

Izveštaji o suzavcu prate video snimak koji je objavio opozicioni lider pod okriljem SAD-a Juan Guaido, gde je pozvao na punu vojnu pobunu protiv predsednika Venecuele Madura.

Glasnogovornik predsednika Madura potvrdio je informaciju u Venecueli.

Video >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << snimak u trajanju od tri minuta snimljen je uoči planiranog mitinga protiv vlade u utorak, u kojem je Gvaido rekao da će vojnici raspoređeni na ulicama delovati kako bi "zaštitili ustav Venecuele".

En el marco de nuestra constitución. Y por el cese definitivo de la usurpación. https://t.co/3RD2bnQhxt

— Juan Guaidó (@jguaido) April 30, 2019

Samoproglašeni venecuelanski "privremeni predsednik" Huan Guaido pozvao je na vojnu pobunu u video snimku na aerodromu u Karakasu. U videu ga prati veliki broj vojnika i zatočio je aktivistu Leopolda Lopeza.

Ministar odbrane Venecuele kaže da vojska stoji uz predsednika Madura, osuđuje Guaida kao izdajnika!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.