Fotografije hapšenja Tijane Ajfon: Uhvaćena sa kriminalnom grupom, oduzeto 10 pištolja (FOTO/VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 28.Maj.2020, 12:41

Fotografije hapšenja Tijane Ajfon: Uhvaćena sa kriminalnom grupom, oduzeto 10 pištolja (FOTO/VIDEO)

Starleta Tijana Ajfon uhapšena je noćas u velikoj akciji policije Republike Srpske Starleta Tijana Ajfon uhapšena je noćas u velikoj akciji policije Republike Srpske. U ovoj opsežnoj policijskoj akciji, kako saznaje ATV, slobode su lišeni pripadnici organizovane međunarodne kriminalne grupe i to A.G., P.S., Ž.S., R.S., R.D., S.S., S.P., D.P., Z.Ć., V.K., S.M., M.T., E.H., Ž.V., svi iz BiH, kao i A.B. iz Slovenije i T.M. iz Republike Srbije.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Otkriven SPISAK mušterija Tijane Ajfon: Kriminalci, škaljarci i biznismeni

Izvor: Večernje novosti, 28.Maj.2020

U ovoj opsežnoj policijskoj akciji uhapšeni su pripadnici međunarodne organizovane kriminalne grupe Starleta Tijana Ajfon i još 35 osoba uhapšeni su u velikoj akciji policije u BiH. U ovoj opsežnoj policijskoj akciji uhapšeni su pripadnici međunarodne organizovane kriminalne...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.