Otkriven SPISAK mušterija Tijane Ajfon: Kriminalci, škaljarci i biznismeni

Novosti online

28. 05. 2020. u 20:50

U ovoj opsežnoj policijskoj akciji uhapšeni su pripadnici međunarodne organizovane kriminalne grupe

Откривен СПИСАК муштерија Тијане Ајфон: Криминалци, шкаљарци и бизнисмени
Starleta Tijana Ajfon i još 35 osoba uhapšeni su u velikoj akciji policije u BiH. U ovoj opsežnoj policijskoj akciji uhapšeni su pripadnici međunarodne organizovane kriminalne grupe.

Dobar deo njih je povezivan sa trgovinom drogom, ali i drugim teškim krivičnim delima.

Tu se pre svega ističe ime Zlatana Ćuka, a koji se prema nezvaničnim informacijama povezuje i sa ozloglašenim škaljarskim klanom, piše Srpskainfo.

Ćuk je blizak i sa Sašom Vidovićem iz Bijeljine koji je nepravosnažno osuđen na 19 godina zatvora zbog ubistva Miroslava Lazarevića u oktobru 2016. godine u Istočnom Novom Sarajevu.

MUP Srbije protiv Vidovića je ranije podneo krivičnu prijavu zbog sumnje da je u Novom Sadu učestvovao u pokušaju ubistva Slobodana Kašćelana iz Kotora i Vladimira Vučkovića iz Herceg Novog. U okviru te istrage, na zahtev MUP Srbije, u Srpskoj je tada hapšen upravo Ćuk.

Dovodio se u vezu sa pucnjavom u kafiću „Fićo“ u Bijeljini u kojoj je ranjeno više osoba.

Među uhapšenim i je i žestoki sarajevski momak Elvis Hodžić koji ima bogat kriminalni dosije. On je poznat po brojnim oružanim obračunima u kojima je i sam ranjavan.

Pre nekoliko godina teško je povređen u pucnjavi koja se desila u klubu "Bad" u sarajevskom naselju Breka. Poznat je kao jedan od aktera pucnjave u sarajevskom klubu "Incognito". Hodžić je povezivan i sa krijumčarenjem kokaina iz Južne Amerike prema Evropi.

Savo Simić je takođe osuđivan i hapšen zbog droge, a još nekoliko osoba je takođe poznato policiji po teškim krivičnim delima i prodajom droge.

Osim dilera, među zatečenima u vikendici u Suvom Polju bio je i Željko Vujić, inače poznati biznismen. Vujić je vlasnik benzinske pumpe i firme „Agrotehnika“.

Podsećamo, u velikoj policijskoj akciji u Bijeljini uhapšena je starleta Tijana Ajfon, kao i još 35 osoba zbog posedovanja droge, oružja i zbog prostitucije. Oni su uhapšeni u luksuznoj vikendici koja ima veliki bazen, a u momentu hapšenja u dvorištu su bili parkirani brojni luksuzni automobili.

Uhapšeni su Milisav Tomić i Aleksandar Gajić, obojica iz Bijeljine, Pavle Stević i Srđan Mićić, obojica iz Brčkog, Željko Simić i Savo Simić, obojica iz Ugljevika, Radan Dotlić, Siniša Perić, Radoslav Simić, Danijel Perić, Zlatan Ćuk, Vladan Kakuća i Željko Vujić, svi iz Bijeljine, Adi Bajgorić iz Slovenije, Elvis Hodžić iz Lukavca i Tijana Maksimović zvana Tijana Ajfon iz Rume.

Sve navedene osobe se saslušavaju u svojstvu osumnjičenih i svedoka, a osumnjičeni su za krivična dela nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga, nedozvoljena proizvodnja i promet oružja i prostitucija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Rasa

31.05.2020. 21:48

Ajfon je poznat po tome da brzo prazni bateriju pa se zbog toga mora cesto puniti.

Rade Bg

01.06.2020. 17:28

Sve sami seljaci i seljancure koji su mnogoooo glupi! Samo zatvor i celija!!!