(FOTO) Dečka joj na FB nazvali debelim, evo kako im je zatvorila usta!

Izvor: Kurir, 12.Jul.2015, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) Dečka joj na FB nazvali debelim, evo kako im je zatvorila usta!

Kristofera su nazivali pogrednim imenima, rugali su se njegovom izgledu, debljini, Ešli to nije dozvolila

Ešli Stivens (21) postavila je na društvenoj mreži FB i Redit smešnu fotografiju sa svojim dečkom Kristoferom Ridom (21), jer je želela da se našali s njim. Međutim, ono što se potom desilo nateralo ju je da stane u odbranu svog voljenog.

Naime, komenari ispod slike su je iznenadili. Kristofera su nazivali pogrednim imenima, rugali su se njegovom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << izgledu, debljini. Fotografja koja je napravila pravu buru na internetu napravljena je na svadbi gde je Ešli uhvatila bidermajer. Njen dečko je sedeo pored nje i napravio je zabrinutu facu, dok ga Ešlin otac gleda popreko.

She caught the bouquet... And I'm in trouble.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.