Rekli su da joj je dečko debeo i odvratan, a ona im je jednim komentarom zatvorila usta

Izvor: B92, 12.Jul.2015, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rekli su da joj je dečko debeo i odvratan, a ona im je jednim komentarom zatvorila usta

Ešli Stivens (21) postavila je na društvenoj mreži Redit smešnu fotografiju sa svojim dečkom Kristoferom Ridom (21), jer je želela da se našali, ali ni sanjala nije da će uskoro da dobije pregršt uvredljivih komentara. Nazvali su Kristofera "debelim" i "ogavnim", a Ešli je na sve imala romantičan i šarmantan odgovor - koji je svima začepio usta.

Fotografija od koje je sve krenulo nastala je na jednoj svadbi, kada je Ešli uhvatila bidermajer. Njen dečko je sedeo pored >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nje i napravio je smešnu, zabrinutu facu - a Ešlin otac ga je pogledao popreko.

Slika je bila toliko zabavna da su je prijatelji podstakli da je okači na Redit, kako bi i drugi mogli da je dele i da se smeju. Ali umesto smeha krenule su strašne uvrede na račun buckastog Kristofera.

"Ovaj debeli bi bio srećan kada bi mogao da oženi ovu ku**u", samo je jedna od komentara. Uvrede na njegov račun su samo nastavile da se nižu, a jedan od komenattora je čak i sugerisao da je Ešlin otac napravio ovakav izraz lica jer nikako ne bi želeo da se njegova ćerka uda za tako debelog čoveka.

Ešli su jako pogodili ovakvi komentari, jer je u vezi sa Kristoferom više od dve godine i jako ga voli. Ona je odlučila da ne ćuti, već da se zauzme za svog dragog putem Fejsbuka.

"Dozvolite da vam kažem nešto, osvojila sam džekpot sa Kristoferom. Možda nema savršeno izvajane mišiće, kao što svet govori devojkama da traže, ali zašto je to uopšte bitno kada pokušavate da nađete nekoga s kim ćete provesti ostatak života? Misli o svemu i strpljiv je, uvek mi pokazuje da me voli i najbolji mi je prijatelj. Volim ga onakvog kakav je i on mene voli ovakvu kakva sam. Ima razumevanja, pun je ljubavi i humora, a to je prava retkost ovh dana", piše mlada Ešli.

Ona dalje naglašava da je Kristofer ostaverenje svih njenih želja i da ju je "bog blagoslovio s njim".

Nakon ovog statusa, hejteri su zaćutali, a Kristofer je čak dobio preko 200 zahteva za prijateljstvo na Fejsbuku! On je izjavio da zli komentari nisu mnogo uticali na njega, te da su se on i Ešli na kraju slatko ismejali.

"Govorili su da je ona previše lepa za mene i da izgledam kao da imam Daunov sindrom. Neki su mislili da nema šanse da sam joj dečko i ismevali su moju kilaži. Ali Ešli i ja smo se samo smejali kada smo videli šta pričaju. Jednostavno, oboje smo takvi da jako dobro znamo ko smo i šta smo, i kakva osećanja gajimo", rekao je on.

A što se venčanja tiče, oboje kažu da se raduju tome, ali će malo sačekati jer su oboje trenutno na studijama.

izvor: 24sata

Nastavak na B92...






Povezane vesti

(FOTO) Dečka joj na FB nazvali debelim, evo kako im je zatvorila usta!

Izvor: Kurir, 12.Jul.2015

Kristofera su nazivali pogrednim imenima, rugali su se njegovom izgledu, debljini, Ešli to nije dozvolila..Ešli Stivens (21) postavila je na društvenoj mreži FB i Redit smešnu fotografiju sa svojim dečkom Kristoferom Ridom (21), jer je želela da se našali s njim. Međutim, ono što se potom desilo...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.