(FOTO) A GDE JE MARKO? Sirena Adrijana našla svog Posejdona

Izvor: Kurir, 01.Nov.2014, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) A GDE JE MARKO? Sirena Adrijana našla svog Posejdona

Pažnju fanova je privukao muškarac pored njih, koji je bio maskiran u Posejdona

RIO - Brazilska manekenka i još uvek zvanična supruga bivšeg srpskog košarkaša Marka Jarića, Adrijana Lima proslavila je sa ćerkama Noć veštica.

Lima se maskirala u sirenu sa zelenom perikom. Pored Adrijane su bile i njene dve ćerke Valentina i Sijena, koje su takođe bile maskirane u sirene.

Međutim, pažnju fanova je privukao muškarac pored njih, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je bio maskiran u Posejdona. Adrijana je ovu sliku okačila na društvenim mrežama, a mnogi su se pitali koj je tajanstveni muškarac, pošto se ne radi o Marku Jariću sa kojim brazilska manekenka ne živi već mesecima, ali se još nisu zvanično razveli.

Adrijana je u opisu fotografije napisala: Srećna Noć veštica od porodice Lima".

Happy Halloween from the Lima family:) http://t.co/LojGcn0WMp pic.twitter.com/DBviztzGAX
Pogledaj vesti o: Noć veštica

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.