Epski debakl opozicije: Priznali su; Nikada, nigde u Srbiji ne mogu da pobede Vučića

Izvor: B92, 15.Feb.2024, 16:52

Epski debakl opozicije: "Priznali su; Nikada, nigde u Srbiji ne mogu da pobede Vučića"

Beograd -- Premijerka Srbije Ana Brnabić istakla je da opozicija jefitnim potezima pokušava da diskriminiše predsednika Srbije Aleksandra Vučića, čak i na Dan državnosti.

"Kakav epski debakl opozicije!

Njihovi saborci, veće "mudraca" iz Proglasa, nakon višenedeljnih analiza i promišljanja, izašli sa tim da je "minimalni uslov" za izbore da nijedna lista ne sme da nosi ime Aleksandra Vučića! Priznali, sami, zvanično, da ni na jednom nivou, ni protiv koga, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nikada ne mogu da pobede, nigde u Srbiji, ukoliko je, sa druge strane, čak i samo ime Aleksandra Vučića!

Uz svu svoju medijsku mašineriju, uz godine dehumanizacije i kriminalizacije i njega i njegove porodice, uz 24-časovni program o tome koliko je zao, lud, tiranin, psihopata, šef mafije, lopov, nepomenik, izdajnik, ratni huškač, ruski čovek koga su Amerikanci doveli da prizna Kosovo*....i šta sve ne. Uz sve to, jednostavno - ne mogu da pobede njegovo ime. Kakva nemoć. Kakvo priznanje potpunog i kompletnog poraza. Kakav festival slabosti.

I, umesto da se trude da, nekad u budućnosti, budu bolji od Vučića, da pokažu da su vredniji, da znaju više, da rade više, imaju bolji program - ne, oni kažu: zabranite ne samo Vučića, već i njegovo ime!

Baš na Dan državnosti, isti oni koji su od stranaca sami tražili da uslove i sankcionišu njihovu zemlju i njihov narod, ukoliko ne pristanu na gaženje sopstvenog suvereniteta, i zvanično su potpisali potpunu kapitulaciju pred @avucic. Kosmička pravda."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.