Epl predstavio novi ajfon i sat

Izvor: VOA, 12.Sep.2018, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Epl predstavio novi ajfon i sat

Elektroniski gigant Epl predstavio je u sredu svoje nove uredjaje na godišnjem dogadjaju u svom sedištu u Kupertinu, u Kaliforniji. Pažnju kupaca svakako će najviše privući novi i, nažalost, još skuplji ajfoni - model XS imaće početnu cenu od 999 dolara, a XS Max - 1099 dolara. Medjutim, kompanija uvodi i nešto pristupačniji model XR, koji će koštati 749 dolara i biti namenjen široj publici. Novi modeli biće dostupni u prodavnicama od 21. septembra. Istovremeno, stariji modeli biće sada dostupni po nižim cenama - ajfon 7 će koštati 449, a ajfon 8 - 599 dolara. Epl je takodje predstavio novu Seriju 4 svog sata, koji će sada imati veći ekran, kao i senzor za praćenje rada srca, koji će moći da uradi i EKG, po ceni od 399 dolara. 

Nastavak na VOA...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Epl" predstavio nova tri iPhone modela (FOTO)

Izvor: Blic, 12.Sep.2018

Kompanija "Epl" predstavila je danas tri nova telefona - iPhone Xr, iPhone Xs i iPhone Xs Max. Novi telefoni biće u prodaji od 21. septembra i ne razlikuju po dizajnu u odnosu na prethodnike, ali imaju brži čip i bolju kameru.

Nastavak na Blic...

Epl predstavio novi ajfon i sat

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Sep.2018, 08:26

Elektronski gigant Epl predstavio je u sredu svoje nove uređaje na godišnjem događaju u svom sedištu u Kupertinu, u Kaliforniji...Pažnju kupaca svakako će najviše privući novi i, nažalost, još skuplji ajfoni - model XS imaće početnu cenu od 999 dolara, a XS Max - 1.099 dolara...Kompanija,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.