Elton Džon želi još jedno dete uz pomoć surogat majke

Izvor: Blic, 10.Nov.2012, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Elton Džon želi još jedno dete uz pomoć surogat majke

Elton Džon i Dejvid Furniš, koji imaju dvogodišnjeg sina Zaharija, žele da im surogat majka rodi još jedno dete. Njih dvojica planiraju da postignu dogovor sa istom ženom koja im je rodila sina. Spreman za još jedno dete: Elton Džon

Elton Džon (65) se toliko dobro snalazi u ulozi roditelja, da bi voleo da mali Zaharije dobije brata ili sestru.

Kako prenosi "San", pevač se u poslednje vreme često čuje sa ženom koja je rodila njegovog sina.

- Ta >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << žena je Dejvidu i njemu postala bliska kao sestra. Ako ponovo pristane da im rodi dete, biće adekvatno nagrađena, a njen identitet ostaće u tajnosti - izjavio je izvor blizak paru.

Zaharije je rođen tako što je surogat majka oplođena pomešanom spermom Eltona i Dejvida, a pretpostavlja se da će postupak i ovoga puta biti isti.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Elton Džon želi još jedno dete?!

Izvor: Svet, 11.Nov.2012, 00:58

Elton Džon i Dejvid Furniš, koji imaju dvogodišnjeg sina Zaharija, žele da im surogat majka rodi još jedno dete. Njih dvojica planiraju da postignu dogovor sa istom ženom koja im je rodila sina. Elton Džon (65) se toliko dobro snalazi u ulozi roditelja, da bi voleo da mali Zaharije dobije brata...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.