Elton Džon ponovo tata

Izvor: Mondo, 10.Nov.2012, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Elton Džon ponovo tata

Surogat-majka čeka drugu bebu, ekskluzivno objavljuje britanski "San".

Guliver/Getty images

Elton Džon (65) i njegov suprug Dejvid Furniš (50) pre dve godine su postali roditelji malog Zakarija, kojeg je rodila surogat-majka iz Kalifornije. Ista žena, čiji identitet slavni par ne planira da objavi, ponovo je trudna i rodiće im drugo dete sledeće godine.

"Elton i Dejvid su divni roditelji, i neizmerno se raduju proširenju porodice, pošto nisu želeli >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da Zakari bude jedinac", rekao je "Sanu" izvor blizak paru.

Džon je ranije rekao da ne želi da njegov sinčić bude jedinac, pošto će već morati da se nosi sa teretom slavnih roditelja, ali i činjenicom da ima dvojicu tata, umesto tate i mame.

"Znam da mu neće biti lako, i da će ga deca začikavati, ali daćemo sve od sebe da ga pripremimo i odbranimo", rekao je pevač.

Njegova PR služba odbila je da komentariše pisanje "Sana" o proširenju porodice.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Elton Džon želi još jedno dete uz pomoć surogat majke

Izvor: Blic, 10.Nov.2012

Elton Džon i Dejvid Furniš, koji imaju dvogodišnjeg sina Zaharija, žele da im surogat majka rodi još jedno dete. Njih dvojica planiraju da postignu dogovor sa istom ženom koja im je rodila sina. Spreman za još jedno dete: Elton Džon..Elton Džon (65) se toliko dobro snalazi u ulozi roditelja,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.