Eksplozija na benzinskoj pumpi, ima poginulih FOTO

Izvor: B92, 05.Dec.2018, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplozija na benzinskoj pumpi, ima poginulih FOTO

Rim -- Dve osobe su poginule, a desetoro ljudi je povređeno u eksploziji na benzinskoj pumpi oko 30 kilometara severoistočno od Rima, naveli su vatrogasci.

Navedeno je da su život izgubili jedan vatrogasac i jedan civil.

"Sedam vatrogasaca povređeno je u eksploziji benzinske pumpe u Salariji. Operacija u toku, bilo prisutno još osam osoba", navedeno je na Tviteru vatrogasne službe danas po podne.

Italijanski mediji prenose da je do eksplozije došlo dok je cisterna punila rezervoare na pumpi.

Posle ekspozije je izbio i požar koji su vatrogasci lokalizovali.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Eksplozija na benzinskoj pumpi, ima mrtvih

Izvor: Mondo, 05.Dec.2018

Dve osobe su danas poginule a deset je povređeno u eksploziji na benzinskoj pumpi oko 30 kilometara severoistočno od Rima, naveli su vatrogasci...Foto: MONDO/Danilo Jauković..Navedeno je da su život izgubili jedan vatrogasac i jedan civil..."Sedam vatrogasaca u eksploziji benzinske pumpe u Salariji....

Nastavak na Mondo...

Dvoje mrtvih u eksploziji u Italiji

Izvor: Beta, 05.Dec.2018

Dve osobe su danas poginule a deset je povredjeno u eksploziji na benzinskoj pumpi oko 30 kilometara severoistočno od Rima, naveli su vatrogasci.Navedeno je da su život izgubili jedan vatrogasac i jedan civil."Sedam vatrogasaca u eksploziji benzinske pumpe u Salariji. Operacija u toku, bilo prisutno...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.