EVO KAKO RADE OPOZICIONI MEDIJI: Pogledajte šta je rekla premijerka Brnabić, a kako su oni lažno preneli na N1 njenu izjavu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2023, 23:13

EVO KAKO RADE OPOZICIONI MEDIJI: Pogledajte šta je rekla premijerka Brnabić, a kako su oni lažno preneli na N1 njenu izjavu (VIDEO)

Na tviter nalogu "Detektor laži" objavljen je primer na kome je pokazano kako N1 pogrešno interpretira izjavu premijerke Srbije Ane Brnabić.

Naime, Brnabić je u svojoj izjavi istakla iz Srbije danas odlaze investitori koji su dolazili kad se Srbija reklamirala kao zemlja jeftine radne snage, a dolaze tehnološki naprednije investicije.

S druge strane, mediji poput N1, preneli su drugačije poruku premijerke:

"Zbog sve manje jeftine radne snage, investitori >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve manje dolaze".

PRIMER RADA TAJKUNSKIH MEDIJA

Ana Brnabić izjavi: Iz 🇷🇸 danas odlaze investitori koji su dolazili kad se Srbija reklamirala kao zemlja jeftine radne snage a DOLAZE TEHONOLOŠKI NAPREDNIJE INVESTICIJE!

N1 prenosi: ZBOG SVE MANJE JEFTINE RADNE SNAGE, INVESTITORI SVE MANJE DOLAZE! pic.twitter.com/pdTnLWVr7j

— Detektor laži (@LaziDetektor) April 26, 2023

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.