EKSKLUZIVNO POGLEDAJTE KADROVE IZ CECINOG SPOTA ZA PESMU NEVINOST

Izvor: medio.rs, 30.Jan.2017, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSKLUZIVNO POGLEDAJTE KADROVE IZ CECINOG SPOTA ZA PESMU NEVINOST

Muzička zvezda Svetlana - Ceca Ražnatović tri dana je provela na snimanju novog spota. Uprkos niskim temperaturama, Ceca je stoički izdržala hladnoću čitavih 30 sati, a nosila je izazovne haljine iako je bilo minus 15 stepeni!

U saradnji sa ekipom „Toksik produkcije“ Ceca je snimila spot za jedan od dva najveća hita po oceni publike - pesmu „Nevinost“. Spot je sniman u prvoj polovini januara na nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << lokacija. Snežne scene su snimane i na OMV benzinskoj stanici. Na ovom projektu ponovljena je saradnja ove muzičke zvezde i naftne kompanije OMV. Za razliku od pre tri godine, sada je kroz Cecin video-spot promovisano OMV zimsko gorivo - „MaxxMotion Diesel -38C“.

Svi detalji snimanja čuvani su u tajnosti, a premijerno prikazivanje je danas u 13.30 minuta na Televiziji Pink, dok će pola sata kasnije publika moći da vidi spot i na Cecinom jutjub kanalu.

Publika naše najveće zvezde s nestrpljenjem očekuje ovaj spot, a posebno jer je ovo prva saradnja sa „Toksik“ produkcijom. Ceca je zadovoljna spotom, reditelj takođe, te se čeka još sud publike.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.