Zanimljivo

EKSKLUZIVNO: POGLEDAJTE KADROVE IZ CECINOG SPOTA ZA PESMU NEVINOST

Objavljeno: 30.01.2017 | 10:51Izvor: Puls

Muzička zvezda Svetlana - Ceca Ražnatović tri dana je provela na snimanju novog spota. Uprkos niskim temperaturama, Ceca je stoički izdržala hladnoću čitavih 30 sati, a nosila je izazovne haljine iako je bilo minus 15 stepeni!

U saradnji sa ekipom „Toksik produkcije“ Ceca je snimila spot za jedan od dva najveća hita po oceni publike - pesmu „Nevinost“. Spot je sniman u prvoj polovini januara na nekoliko lokacija. Snežne scene su snimane i na OMV benzinskoj stanici. Na ovom projektu ponovljena je saradnja ove muzičke zvezde i naftne kompanije OMV. Za razliku od pre tri godine, sada je kroz Cecin video-spot promovisano OMV zimsko gorivo - „MaxxMotion Diesel -38C“.

Ceca RažnatovićCECA RAŽNATOVIĆ • PROMO / RAS SRBIJA

Svi detalji snimanja čuvani su u tajnosti, a premijerno prikazivanje je danas u 13.30 minuta na Televiziji Pink, dok će pola sata kasnije publika moći da vidi spot i na Cecinom jutjub kanalu.

Ceca RažnatovićCECA RAŽNATOVIĆ • PROMO / RAS SRBIJA

Publika naše najveće zvezde s nestrpljenjem očekuje ovaj spot, a posebno jer je ovo prva saradnja sa „Toksik“ produkcijom. Ceca je zadovoljna spotom, reditelj takođe, te se čeka još sud publike.

Ceca Ražnatović
Ceca Ražnatović

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u