Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jun.2023, 15:38

Džudo klub "Cement" iz Beočina najbolji u Vojvodini

Na pojedinačnom prvenstvu Vojvodine, koje je održano proteklog vikenda u Stepanovićevu za seniore i seniorke Džudo klub “Cement” iz Beočina je u ukupnom plasmanu u muškoj konkurenciji bio najbolji. Cementaši su na pokrajinskom šampionatu nastupili sa petoro takmičara, koji su osvojili tri zlatne i po jednu srebrnu i bronzanu medalju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

DŽUDO PRVENSTVO ZA SENIORE I STARIJE POLETARCE: Zlatne medalje za Stašu Simanić i Aleksu Đurovića!

Izvor: Pančevac-online.com, 12.Jun.2023

PRVENSTVO VOJVODINE ZA STARIJE POLETARCE U Sportskoj hali u Stepanovićevu održano je Prvenstvo Vojvodine za starije poletarce. Nastupalo je 179 takmičara (120 M, 59 Ž) iz 29 klubova iz Vojvodine. DŽK Dinamo predstavljalo je 8 takmičara i osvojene su 3 medalje (1 zlatna, 2 bronzane). Stariji poletarci...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.