Dvoje povređenih u sudaru mercedesa i autobusa

Izvor: Kurir, 05.Nov.2012, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvoje povređenih u sudaru mercedesa i autobusa

BEOGRAD - Nedozvoljeno polukružno!

Makedonska državljanka Marija T. (32) lakše je povređena u ponedeljak oko 12.20 sati u saobraćajnoj nesreći na Trgu Nikole Pašića i s posekotinama na čelu prebačena je u Urgentni centar.

Do sudara je došlo kad je na "mercedes" skopskih registracija, koji je vozila Marija, naleteo autobus na liniji 27, kojim je upravljao Zoran J. (54).

- Kola su išla ka Bulevaru kralja Aleksandra i kod Skupštine Beograda >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je Makedonka pokušala da uradi polukružno na mestu gde to nije dozvoljeno. Tada je naišao autobus i bočno se zakucao u vozačevu stranu - kaže naš izvor.

U sudaru je lakše povređena i Dušanka N. (64), suvozač u automobilu, dok niko od putnika iz autobusa nije povređen.

M. I.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Povređene dve žene

Izvor: Danas, 05.Nov.2012

U sudaru autobusa i automobila, koji se juče dogodio na Trgu Nikole Pašića, povređene su dve žene. Do sudara je došlo kada je automobil pokušao da izvede polukružno okretanje i u tom trenutku na njega je naleteo gradski autobus koji saobraća na liniji 27.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.