Dvoje mrtvih u pucnjavi u noćnom klubu u Torontu

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Avg.2015, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvoje mrtvih u pucnjavi u noćnom klubu u Torontu

TORONTO - Najmanje dvije osobe su poginule, a tri ranjene, rano ujutru po lokalnom vremenu, u pucnjavi u jednom noćnom klubu u Torontu, koja se zatim prenijela na okolne ulice, saopštila je policija.

U saopštenju se navodi da je policija odgovorila na poziv da su ispaljeni hici u noćnom klubu "Muzik" na prostoru Nacionalne izložbe Kanade.

Noćni klub je bio domaćin zvanične žurke po završetku "OVO Festa" na kojoj je trebalo da nastupi reper iz Tortonta Drejk, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << prenio je AP.

Zasad nije poznato da li je on bio u klubu u trenutku pucnjave.

Policajac Frenk Bergen je rekao da su žrtve jedan muškarac i jedna žena, starosti oko 20 i 30 godina.

"Još tri osobe su hospitalizovane zbog različitih povreda", dodao je on.

Policija vjeruje da bi moglo da bude još žrtava na drugim lokacijama i pozvala je građane da kontaktiraju vlasti.

U ovom trenutku nema informacija da li je neko osumnjičen ili uhapšen, kao ni šta je bio povod za pucnjavu, navela je američka agencija.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

U pucnjavi u klubu i na ulici dvoje mrtvih, troje ranjenih

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Avg.2015

U pucnjavi koja je počela u poznatom noćnom klubu "Mjuzik" u Torontu, a nastavila se na ulicama tog kanadskog grada, ubijeno je najmanje dvoje ljudi, a tri osobe su ranjene, saopštila je danas policija...Klub se nalazi u centru Toronta, a incident se dogodio oko 03.20 sati ujutro kada se zatvarao...Policija...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.