Dva rijalitija u isto vreme na TV Hepi: Večeras počinju  Parovi

Izvor: Blic, 30.Avg.2015, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva rijalitija u isto vreme na TV Hepi: Večeras počinju "Parovi"

Iako se rijaliti šou "Maldivi" još nije završio, na televiziji Hepi večeras startuje nova sezona popularnog šoua "Parova".

Ovog puta, Hepi televizija odlučila je da emituje dva rijalitija uporedo: nastavlja se “Hotel Maldivi”, koji polako ulazi u finalni deo, ali i novi šou “Parovi”, koji kreće u večeras, u 21.00 sati.

- S obzirom na opremljenost produkcije naše televizije, možemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da emitujemo program uživo, bez bojazni da će se dogoditi neka greška – kažu u Hepi televiziji.

– Naša studija su pažljivo pripremana za program, oprema je birana u dogovoru sa najvećim stručnjacima, tako da, trenutno, raspolažemo odličnim tehničkim mogućnostima.

Na stotine ledova je u studijima “Parova” i “Hotelu Maldivi”, a režije su proširene i s ojačanim kapacitetima usmerene na što bolji kvalitet.

Međutim ni to nije sve, uigrani produkcijski tim,spreman je da svakog trenutka krene i treći rijaliti, ukoliko publika i gledaoci Hepi televizije to budu tražili.
Pogledaj vesti o: Maldivi

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.