LUDA KUCA Veceras pocinju Parovi a uporedo se emituju i Maldivi

Izvor: medio.rs, 30.Avg.2015, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDA KUCA Veceras pocinju Parovi a uporedo se emituju i Maldivi

- S obzirom na opremljenost produkcije naše televizije, možemo da emitujemo program uživo, bez bojazni da će se dogoditi neka greška - rekli su iz televizije "Hepi"

Večeras na televiziji “Hepi” kreće ponovo sa emitovanjem rijaliti “Parovi“. Navodno, očekuje se da će učestvovati stari takmičari kao što su Nenad Marinković Gastoz, Jelena Golubović, Maca Diskrecija i ostali.

Ovog puta, Hepi televizija ide korak dalje – emitovaće dva rijalitija >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << uporedo: nastavlja se “Hotel Maldivi”, koji polako ulazi u finalni deo, ali i novi šou “Parovi”, koji kreće dans  u 20 časova.

– S obzirom na opremljenost produkcije naše televizije, možemo da emitujemo program uživo, bez bojazni da će se dogoditi neka greška. Naša studija su pažljivo pripremana za program, oprema je birana u dogovoru sa najvećim stručnjacima, tako da, trenutno, raspolažemo odličnim tehničkim mogućnostima – rekla u Hepi televiziji.

Printskrin: TV Hepi

Na stotine ledova je u studijima “Parova” i “Hotelu Maldivi”, a režije su proširene i s ojačanim kapacitetima usmerene na što bolji kvalitet. Kako se navodi u saopštenju, “uigrani produkcijski tim,spreman je da svakog trenutka krene i treći rijaliti, ukoliko publika i gledaoci “Hepi” televizije to budu tražili”.
Pogledaj vesti o: Maldivi

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Dva rijalitija u isto vreme na TV Hepi: Večeras počinju "Parovi"

Izvor: Blic, 30.Avg.2015

Iako se rijaliti šou "Maldivi" još nije završio, na televiziji Hepi večeras startuje nova sezona popularnog šoua "Parova"...Ovog puta, Hepi televizija odlučila je da emituje dva rijalitija uporedo: nastavlja se “Hotel Maldivi”, koji polako ulazi u finalni deo, ali i novi šou “Parovi”,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.