Držao u kući 20 pušaka i 40 pištolja

Izvor: Vesti-online.com, 12.Jun.2014, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Držao u kući 20 pušaka i 40 pištolja

Kragujevačka policija zaplenila je veću količinu vatrenog oružja koju je M. Č. (43) ilegalno držao. Prilikom pretresa pronađeno je 20 pušaka, od čega je 13 automatskih, zatim 20 revolvera i isto toliko pištolja. Pored vatrenog oružja pronađeno je i 15 bajoneta kao i 55 okvira za automatsku pušku i pištolj, pišu beogradski mediji.

Držao gomilu oružja u porodičnoj kući (Foto: Ilustracija)

 

Policija je oružje pronašla na dve lokacije, u >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kući M.Č. i u stanu njegovog oca. Protiv njega je Osnovnom javnom tužilaštvu podneta krivična prijava zbog sumnje da je nedozvoljeno držao, proizvodio, nosio i stavljao u promet oružje i ekslozivne materije. Zbog posedovanja vojnih noževa protiv njega je podneta i prekršajna prijava, saznaje ''Alo''.

 

Prilikom zaplene ilegalnog oružja, policija je od M.Č. oduzela i oružje koje je imao u legalnom vlasništvu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAORUŽAN KAO RAMBO: Nije terorista, već samo kolekcionar

Izvor: Kurir, 13.Jun.2014, 07:18

Prilikom pretresa njegovog stana i kuće nađeno je i oduzeto 20 pušaka, 20 revolvera i 21 pištolj, kao i 15 vojnih noževa-bajoneta i 55 okvira za automatsku pušku i pištolj..KRAGUJEVAC - Mogao da naoruža vod vojske!..Od Kragujevčanina M. Č. (43) zaplenjena je ogromna količina naoružanja, koju...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.