NAORUŽAN KAO RAMBO: Nije terorista, već samo kolekcionar

Izvor: Kurir, 13.Jun.2014, 07:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAORUŽAN KAO RAMBO: Nije terorista, već samo kolekcionar

Prilikom pretresa njegovog stana i kuće nađeno je i oduzeto 20 pušaka, 20 revolvera i 21 pištolj, kao i 15 vojnih noževa-bajoneta i 55 okvira za automatsku pušku i pištolj

KRAGUJEVAC - Mogao da naoruža vod vojske!

Od Kragujevčanina M. Č. (43) zaplenjena je ogromna količina naoružanja, koju je ilegalno posedovao, a policija je isključila mogućnost da se naoružavao radi terorizma. Prilikom pretresa njegovog stana i kuće nađeno je i oduzeto 20 pušaka, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << 20 revolvera i 21 pištolj, kao i 15 vojnih noževa-bajoneta i 55 okvira za automatsku pušku i pištolj.

- U sredu smo upali u kuću i stan M. Č. i otkrili smo impozantan arsenal. Među oružjem je bilo i čuvenih automatskih pušaka „tompson“, nemačkih šmajsera iz Drugog svetskog rata, ruskih pušaka PPS „špagin“ sa dobošem i drugih - kažu iz policije i dodaju da je od M. Č. oduzeto i oružje koje je legalno posedovao.

Protiv M. Č. podneta je krivična prijava zbog nedozvoljenog posedovanja oružja, dok je zbog vojnih noževa podneta prekršajna prijava.

(B. V.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.