Izvor: Capital.ba, 11.Okt.2011, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čeko: Potrošeno 34 odsto više od odobrenog budžeta

BANJALUKA, Ministarstvo porodice, omladine i sporta Republike Srpske (RS) utrošilo je u prošloj godini ukupno 10,54 miliona KM, što je za 34 odsto više od budžeta odobrenog odlukom Narodne skupštine, izjavio je danas glavni revizor Boško Čeko. Navodeći nalaze obavljene revizije finansijskih izvještaja ovog ministarstva za prošlu godinu na javnom saslušanju pred skupštinskim Odborom za reviziju,...

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čeko: Potrošeno 34 odsto više od odobrenog budžeta

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Okt.2011

BANJALUKA - Ministarstvo porodice, omladine i sporta Republike Srpske utrošilo je u prošloj godini ukupno 10,54 miliona KM, što je za 34 odsto više od budžeta odobrenog odlukom Narodne skupštine, izjavio je danas glavni revizor Boško Čeko.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Džombić: Ministarstvo porodice radilo u skladu sa zakonom

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Okt.2011, 13:01

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske (RS) Aleksandar Džombić rekao je da nema osnova za krivičnu odgovornost bivšeg ministra porodice, omladine i sporta Proke Dragosavljevića i da je ovo ministarstvo radilo u skladu sa zakonom.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.