Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Nov.2023, 22:59

Dodeljene nagrade PKS za 11 najboljih doktorskih disertacija

Privredna komora Srbije (PKS) dodelila je danas po 55. put Godišnje nagrade za najbolje doktorske disertacije studentima fakulteta sa originalnim naučnim doprinosima od izuzetnog značaja u određenoj naučnoj oblasti, a sa direktnim ili potencijalnim značajem za primenu u privredi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

DODELjENE NAGRADE PKS: 11 najboljih doktorskih disertacija

Izvor: DobreVesti.rs, 30.Nov.2023, 12:46

Privredna komora Srbije (PKS) dodelila je danas po 55. put Godišnje nagrade za najbolje doktorske disertacije studentima fakulteta sa originalnim naučnim doprinosima od izuzetnog značaja u određenoj naučnoj oblasti, a sa direktnim ili potencijalnim značajem za primenu u privredi.. .  .  . Za...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.