Doček na Trgu od 21 sat, u ponoć vatromet

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jan.2013, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doček na Trgu od 21 sat, u ponoć vatromet

NOVI SAD -

Program dočeka Srpske nove godine na Trgu slobode, u kojem učestvuje više novosadskih bendova, počeo je u 21 sat i traje do jedan sat posle ponoći, a tačno u ponoć će biti upriličen i vatromet.

Prvi put u novijoj istoriji Novi Sad na Trgu slobode organizuje doček Nove godine po Julijanskom kalendaru, a za nastup mužičara i angažovanje tehnike iz budžeta Grada Novog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Sada nije izdvojen ni jedan jedini dinara, kazao je nedavno gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

Kako je naglasio, učesnici u programu, novosadske grupe "Apsolutno romantično", "Garavi sokak", "Amajlija" i "Uvertitra", zatim Ženska pevačka grupa Rođenice", kao i Udruženja za negovanje i očuvanje srpske tradicije "Zvuci s kamena", prihvatili su da nastupe bez honorara, što je, po njegovom mišljenju, čin za svaku pohvalu.

"Verujem da će Novosađani to znati da cene, te da će u velikom broju doći na doček Srpske Nove godine na Trgu slobode", poručio je gradonačelnik.

Saobraćaj u užem centru grada je privremeno zabranjen danas od 15 sati danas do 4 sata ujutru, sutra.


Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine,   Nova godina

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Program za doček Srpske nove godine počinje u 21h

Izvor: Radio 021, 13.Jan.2013

Program dočeka Srpske nove godine na Trgu slobode, u kojem učestvuje više novosadskih bendova, počinje u 21 sat i traje do jedan sat posle ponoći, a tačno u ponoć će biti upriličen i vatromet.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.