Izvor: Nezavisne Novine, 12.Jun.2019, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurić: Klinton i Olbrajtova u Prištini - bal vampira

BEOGRAD - Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić nazvao je balom vampira posjetu Prištini zvaničnika bivše američke administracije Bila Klintona i Medlin Olbrajt, te bivšeg glavnokomandujućeg NATO Veslija Klarka, povodom obilježavanja 20 godina od ulaska Alijanse na Kosovo, istakavši da se "zločinci vraćaju na mjesto zločina".

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Priština obeležila najveći egzodus Srba s Kosova i Metohije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jun.2019

Dan kada se pre 20 godina dogodio najveći egzodus Srba sa Kosova i Metohije, nakon NATO bombardovanja, privremene prištinske institucije obeležile su kao dan kada su prve trupe te vojne alijanse ušle na kosovsku teritoriju, što oni doživaljavaju kao "oslobađanje Kosova"...Tim povodom u Prištini...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.