Đorđević: Sporazum Vlade i radnika Republičkog geodetskog zavoda mora da se sprovede

Izvor: Danas, 25.Mar.2019, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević: Sporazum Vlade i radnika Republičkog geodetskog zavoda mora da se sprovede

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Srbije Zoran Đorđević rekao je da sporazum koji je Vlada potpisala sa radnicima Republičkog geodetskog zavoda (RGZ) mora da se sprovede. Članak Đorđević: Sporazum Vlade i radnika Republičkog geodetskog zavoda mora da se sprovede se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đorđević: Sporazum sa RGZ mora da se sprovede

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Mar.2019

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević istakao je danas u razgovoru sa predstavnicima sindikata Republičkog geodetskog zavoda (RGZ) da Sporazum koji je Vlada Srbije potpisala sa Zavodom mora da se sprovede...On je zatražio da mu predstavnici sindikata dostave...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.