Đilas rekao Mekalisteru da vlast uništava institucije

Izvor: Danas, 01.Mar.2019, 00:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đilas rekao Mekalisteru da vlast uništava institucije

Predstavnici opozicije koji su se juče susreli sa izvestiocem Evropskog parlamenta za Srbiju Dejvidom Mekalisterom bili su "prilično oštri u nastupima", kažu za Danas nezvanično pojedini učesnici tog sastanka. Članak Đilas rekao Mekalisteru da vlast uništava institucije se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Janjušević: Nema razgovora sa Gojkovićevom

Izvor: Danas, 01.Mar.2019

Nakon sastanka sa zvaničnikom EP Dejvidom Mekalisterom, predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković najavila je da će u utorak pred početak prolećnjeg zasedanja održati kolegijum parlamenta, na koji su pozvani svi šefovi poslaničkih grupa. Članak Janjušević: Nema razgovora sa Gojkovićevom...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.