Janjušević: Nema razgovora sa Gojkovićevom

Izvor: Danas, 01.Mar.2019, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janjušević: Nema razgovora sa Gojkovićevom

Nakon sastanka sa zvaničnikom EP Dejvidom Mekalisterom, predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković najavila je da će u utorak pred početak prolećnjeg zasedanja održati kolegijum parlamenta, na koji su pozvani svi šefovi poslaničkih grupa. Članak Janjušević: Nema razgovora sa Gojkovićevom se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Fondacija Novak Đoković i Generali osiguranje partneri na projektu „Podrška, ne perfekcija“

Izvor: Danas, 01.Mar.2019

Generali Osiguranje Srbija i Fondacija Novak Đoković organizovali su radionicu u okviru programa „Podrška, ne perfekcija“, koji sprovodi Fondacija, i time ozvaničili početak partnerstva na projektu pružanja podrške roditeljima, starateljima i hraniteljima u ranom razvoju dece. Članak Fondacija...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.