Đaci Osnovne škole Jelena Ćetković najraspevanije odeljenje u gradu

Izvor: Blic, 28.Feb.2013, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đaci Osnovne škole "Jelena Ćetković" najraspevanije odeljenje u gradu

Učenici IV/4 razreda Osnovne škole "Jelena Ćetković" sa Zvedare pobednici su gradskog takmičenja za "najraspevanije odeljenje" održanog danas u Centru za sport i kulturu "Šumice".

Pored njih, takmičila su se i odeljenja škola "Dositej Obradović" sa Voždovca, "Sveti Sava" sa Vračara, "Sveti Sava" iz Grocke, "Branko Radičević" iz Zemuna, "Jovan Sterija Popović" iz Novog Beograda, "14. Oktobar" iz Rakovice, " Petar Petrović Njegoš" sa Savskog venca i "Mihajlo Petrović >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Alas" sa Starog grada.

Takmičari su izvodili po dve kompozicije od kojih je jedna narodna, a druga dečija zabavna pesma.

Minja Subota, jedan od članova žirija, napomenuo je da je izbor pesama za koje se učesnici opredele nekad igra presudnu ulogu u kranjoj odluci o tome ko će biti pobednik.

- Pripremali smo se tako što nas nastavnica ispravi kada pogrešimo i tako smo postajali sve bolji - kaže jedan od dečaka iz pobedničkog odeljenja.

Ovo je bio 38. susret gradskog takmičenja u pevanju.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Najraspevanije odeljenje OŠ „Jelena Ćetković“

Izvor: Danas, 28.Feb.2013

Učenici IV/4 razreda Osnovne škole „Jelena Ćetković“ sa Zvedare pobednici su gradskog takmičenja za „najraspevanije odeljenje“ koje je juče održano u Centru za sport i kulturu „Šumice“.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.