Desetogodišnji dečak nožem ubo majku

Izvor: Blic, 19.Mar.2014, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Desetogodišnji dečak nožem ubo majku

Desetogodišnji dečak iz sela Jugovac, kod Prokuplja nožem je ubo svoju majku V. G. (49), izjavila je danas portparolka opšte bolnice ''Dr Aleksa Savić'' u Prokuplju Irena Kovačević.

Kovačevićeva je kazala da je nesrećnoj V. G. koju je desetogodišnji sin ubo nožem pomoć ukazana na odeljenja urgentne medicine prokupačke bolnice, te da je ona nakon ukazane pomoći i kompletne dijagnostike puštena >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na kućno lečenje, ali će se prema rečima Kovačevićeve njeno stanje i dalje pratiti od strane lekara specijalista.

Pripadnici policijske uprave u Prokuplju intezivno rade na ovom slučaju.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dečak (10) ubo majku nožem

Izvor: Vesti-online.com, 19.Mar.2014

Desetogodišnji dečаk iz selа Jugovаc, kod Prokupljа, nožem je ubo svoju mаjku V. G. (49), izjаvilа je portpаrolkа opšte bolnice ''Dr Aleksа Sаvić'' u Prokuplju Irenа Kovаčević...Kovаčevićevа je kаzаlа dа je nesrećnoj V. G. koju je desetogodišnji sin ubo nožem pomoć ukаzаnа...

Nastavak na Vesti-online.com...

UŽAS KOD PROKUPLJA: Dečak (10) nožem ubo majku!

Izvor: Kurir, 19.Mar.2014

Nesrećnoj ženi je pomoć ukazana na odeljenja urgentne medicine prokupačke bolnice

Nastavak na Kurir...

Prokuplje: Dečak nožem ubo majku

Izvor: B92, 19.Mar.2014

Prokuplje -- Desetogodišnji dečak iz sela Jugovac kod Prokuplja nožem je ubo svoju majku V. G. (49), izjavila je portparolka opšte bolnice u Prokuplju Irena Kovačević...Kovačevićeva je kazala da je nesrećnoj V. G. koju je desetogodišnji sin ubo nožem pomoć ukazana na odeljenja urgentne medicine...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.