Demanti na demanti: Mali ponovio da Đilasove tvrdnje nisu tačne

Izvor: Blic, 17.Jan.2014, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Demanti na demanti: Mali ponovio da Đilasove tvrdnje nisu tačne

Predsednik Privremenog organa Beograda Siniša Mali ponovio je danas da je lider DS Dragan Đilas rekao da je projekat "Makiš 2" završen, što, prema njegovim rečima, nije tačno.

Mali je, reagujući na Đilasovu izjavu da u jučerašnjem nastupu na RTS nije pominjao fabriku vode "Makiš 2", saopštio da je to "nemušti demanti" te da, "kada bih bio maliciozan" rekao da Đilas ne zna šta govori".

- Fabrika vode "Makiš 2" nije završena. Privremeni organ grada Beograda >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je zajedno sa JKP Beogradski vodovod i kanalizacija obezbedio novac da Makiš 2 bude završen do septembra 2014. godine. Tada će ova fabrika da počne sa probnim radom. To je jedina istina - rekao je Mali.

- Kako izgledaju projekti koje je radio Đilas najbolje pokazuje slučaj vodovoda Zuce-Pinosava-Beli Potok u koji je potrošeno 21 miliona evra za 15 domaćinstva koja su se priključila - navodi Mali.

Predsednik Privremenog organa SIniša Mali ranije danas je rekao da nije tačna izjava Dragana Đilasa koju je sinoć dao RTS-u da je "Makiš 2" završen.

Na to je reagovala DS koja je saopštila da Đilas nije govorio o projektu "Makiš 2" već o projektu "Makiš" te da stoga izjave koje je danas dao predsednik Privremenog organa Siniša Mali ne stoje.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.