Danas promenljivo oblačno, sparno, mestimično sa kišom

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Avg.2020, 10:44

Danas promenljivo oblačno, sparno, mestimično sa kišom

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno, toplo i sparno, iznad većeg dela mestimično sa kišom ili kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Češća pojava i veća količina padavina se očekuje na jugu i jugoistoku, dok će na na severu i severozapadu biti suvo sa dužim sunčanim periodima. Vetar će biti slab do umeren, severni i severozapadni. Jutarnja temperatura kretaće se od 16 do 22, najviša dnevna od 28 >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << do 33 stepena Celzijusa.

U Beogradu će danas biti promenljivo oblačno, toplo i sparno, sa dužim periodima sunčanog vremena, dok je posle podne i krajem dana moguća  kratkotrajna  kiša ili pljuskovi sa grmljavinom. Vetar će biti slab do umeren, severni i severozapadni. Jutarnja temperatura biće oko 20, najviša dnevna oko 32 stepena Celzijusa.

Biometeorološke prilike uticaće relativno nepovoljno na većinu hronično obolelih. Poseban oprez je neophodan kod astmatičara. Od meteoropatskih reakcija su moguće glavobolja, pospanost i bolovi u kostima i zglobovima.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.