NAJNOVIJA PROGNOZA: U nedelju toplo i sparno, a onda nas očekuje VELIKI PREOKRET

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2020, 16:58

NAJNOVIJA PROGNOZA: U nedelju toplo i sparno, a onda nas očekuje VELIKI PREOKRET

Jutarnja temperatura od 16 do 22 stepena, najviša dnevna od 28 do 33 stepena Celzijusa.

U Srbiji će sutra ujutru duž reka i po kotlinama biti kratkotrajna magla, a tokom dana promenljivo oblačno, toplo i sparno, iznad većeg dela mestimično sa kišom ili kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom.

Češća pojava i veća količina padavina se očekuje na jugu i jugoistoku. Na severu i severozapadu suvo sa dužim sunčanim periodima.

Vetar slab do umeren, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << severni i severozapadni. Jutarnja temperatura od 16 do 22 stepena, najviša dnevna od 28 do 33 stepena Celzijusa, saopštio je Republicki hidrometeorološki zavod.

U Beogradu ujutro u pojedinim delovima grada kratkotrajna magla. Tokom dana promenljivo oblačno, toplo i sparno, sa dužim periodima sunčanog vremena.

Posle podne i krajem dana moguća je kratkotrajna kiša ili pljusak sa grmljavinom. Vetar slab do umeren, severni i severozapadni. Jutarnja temperatura oko 20 stepeni, najviša dnevna oko 32 stepena Celzijusa.

U Srbiji se do 16. avgusta u većini dana očekuje pretežno sunčano i toplo, a uz lokalni razvoj oblačnosti pljuskovi sa grmljavinom uglavnom u brdsko-planinskim predelima.

Krajem perioda se očekuje prolazno naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom i manjim padom temperature.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Toplo i sparno, mestimično kiša ili pljuskovi u popodnevnim satima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Avg.2020, 00:37

U Srbiji će danas ujutru duž reka i po kotlinama biti kratkotrajna magla, a tokom dana promenljivo oblačno, toplo i sparno, iznad većeg dela mestimično sa kišom ili kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom...Češća pojava i veća količina padavina se očekuje na jugu i jugoistoku. Na severu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.