Da li se selite ili putujete na duže vreme?

Izvor: Objava, 29.Jun.2017, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li se selite ili putujete na duže vreme?

Bilo da se selite u drugi grad, putujete na duže vreme ili odlazite na studiranje ili letovanje - svoje stvari sada možete slati jeftinije i jednostavnije nego ikada pre. U Srbiji odnedavno posluje Eurosender koji nudi čak 70% niže cene dostave iz evropskih zemlja od drugih velikih dostavnih kompanija. Radi se o online rezervacijskom sistemu koji je specijalizovan za dostavu različitih vrsta pošiljaka u 27 zemalja Evrope, kao što su prtljag, paketi, manje pošiljke ili sportska oprema.
Proces dostave koje nudi Eurosender vrlo je jednostavan. Narudžbina se ostvaruje putem stranice eurosender.com gde se odaberu 3 parametra – zemlja preuzimanja, zemlja odredišta i težina pošiljke. Tada sistem automatski generiše završnu cenu koja se ne povećava tokom procesa narudžbe. Sve pošiljke su osigurane u vrednosti do 200 evra od mogućeg gubitka i oštećenja, te se putem broja pošiljke mogu u svakom trenutku pratiti. Najbolji primer pristupačnih cena je činjenica da usluge dostave u Evropi počinju od 14.99 evra.
Usluge koje nudi Eurosender najbolje su rešenje za pošiljke do 50 kg, ali takođe nudi konkurentne cene za veće pošiljke.
Inače, Eurosender je startup kompanija koja je primljena u ProSiebenSat 1 akcelerator u Minhenu, u Nemačkoj. Zahvaljujući partnerskim odnosima ostvarenim unutar evropske startup i poslovne zajednice, Eurosender je uspeo da se transformiše iz kompanije koja nudi usluge dostave prvenstveno studentima i iseljenicima, u konkurentnu “vrata-do-vrata” dostavnu kompaniju za šire evropsko tržište koje uključuje 27 zemalja.
Posetite stranicu eurosender.com i sami se uverite da slanje pošiljaka širom Evrope može biti brzo, jednostavno i povoljno!






Povezane vesti

Digitalna platforma za slanje robe iz i u Srbiju

Izvor: Mondo, 29.Jun.2017

Bilo da se selite u drugi grad, putujete na duže vreme ili odlazite na studiranje ili letovanje - svoje stvari sad možete slati jeftinije i jednostavnije nego ranije...U Srbiji odnedavno posluje Eurosender koji nudi čak 70 odsto niže cene dostave iz evropskih zemlja od drugih velikih dostavnih kompanija....

Nastavak na Mondo...