Da li je ova fotografija ukazivala na to šta će se dogoditi? FOTO

Izvor: B92, 04.Maj.2023, 09:18

Da li je ova fotografija ukazivala na to šta će se dogoditi? FOTO

Mediji objavili fotografuju koju je K. K. (13), koji je juče ubio osmoro dece i čuvara, ranivši još sedmoro, objavio sa samo 10 godina.

Kako piše "Alo", radi se o fotografiji koja je bila inspirisana američkim horor serijalom "The Purge" (Pročišćenje).

U tom serijalu, kako dalje piše "Alo", zamišljena američka vlada u bliskoj budućnosti odvaja jedan dan godišnje kada je sve dozvoljeno, uključujući i ubistvo.

"Ova fotografija mogla je biti jasan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << znak upozorenja za roditelje i okolinu K. K. da nešto nije u redu sa ovim detetom, međutim, niko nije reagovao", navodi taj beogradski list koji smatra da nije ispravno govoriti samo o "sistemskim problemima", o čemu pišu pojedini mediji, već da se ne sme zaboraviti da je ovo delo jednog mladog, tragično pomućenog uma, čije najbliže okruženje nije ni primetilo šta se dešava.

"I ne samo to - jedna stvar je da roditelji nisu primetili - a sasvim druga ta da je K. K. bukvalno bio obučen da ostvari svoje namere, taktičkim gađanjem u streljani u koju ga je, prema svedočenju, vodio otac", ocenio je list "Alo".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.