Da li ga prepoznajete: Merlin Menson bez šminke u seriji Istok i Dole

Izvor: Blic, 05.Nov.2013, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li ga prepoznajete: Merlin Menson bez šminke u seriji "Istok i Dole"

Rok pevač Merlin Menson je iznenadio svoje fanove kada se pojavio u seriji "Istok i Dole", i to bez teške šminke, koja je njegov prepoznatljivi znak.

Pevač, čije je pravo ime Brajan Varner pojavio se kratko u seriji "Istok i dole", u kojoj je igrao nespretnog konobara na rošulama.

Merlin je dugo vremena pričao kako je ovo njegova omiljena serija, i već je neko vreme lobirao da dobije ulogu u njoj, tako da pristao na sve - čak i da skine šminku.

Režiser >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Deni Mekbrajd je rekao kako ga još od 2010. godine Mejson zasipa porukama u nadi da će dobiti neku ulogu, ali producenti jednostavno nisu imali mesta za njega do sada.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Da li ga prepoznajete: Merlin Menson bez šminke u seriji "Istok i Dole"

Izvor: Dzungla.org, 05.Nov.2013

Rok pevač Merlin Menson je iznenadio svoje fanove kada se pojavio u seriji „Istok i Dole“, i to bez teške šminke, koja je njegov prepoznatljivi znak.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.