DRAMA KOD PROKUPLJA! Kola Hitne pomoći izgorela usred vožnje, pacijenta koga su prevozili JEDVA SPASILI

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2022, 12:54

DRAMA KOD PROKUPLJA! Kola Hitne pomoći izgorela usred vožnje, pacijenta koga su prevozili JEDVA SPASILI

Za dlaku izbegnut tragičan ishod

Tokom noći u potpunosti je izgoreo je sanitet prokupačke Opšte bolnice "Dr Aleksa Savić", koji je prevozio pacijenta ka niškom Kliničkom centru.

Zahvaljujući pribranosti medicinske ekipe koja je bila u njemu, pacijent je na vreme izvučen iz vozila, te niko nije zadobio povrede.

Negde oko 2.30 sati kod sela Zlokućane dok su prevozili pacijenta, vozač saniteta je primetio dim u haubi. Zaustavili su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vozilo, svi izašli sa pacijentom, a on je kompletno izgorelo. Za desetak minuta došao je drugi sanitet i prevezao pacijenta do Kliničkog centra Niš,a vatrogasci su ugasili požar na vozilu.

Nadležne službe ispitaće tokom dana šta je izazvalo požar na vozilu.
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zapalio se sanitet prokupačke Bolnice

Izvor: JužneVesti.com, 23.Jan.2022

Sanitet prokupačke Opšte bolnice potpuno je izgoreo nakon što je tokom transpotra pacijenta ka niškom Univerzitetsko kliničkom centru iz, za sada neutvrđenog razloga, tokom vožnje došlo do požara. Iz Bolnice naglašavaju da nije bilo povređenih, a nakon što je pacijent bezbedno evakuisan poslat...

Nastavak na JužneVesti.com...

HAOS U PROKUPLJU Izgorelo vozilo saniteta

Izvor: Blic, 23.Jan.2022

Tokom noći u potpunosti je izgoreo je sanitet prokupačke Opšte bolnice „Dr Aleksa Savić“, koji je prevozio pacijenta ka niškom Kliničkom centru. Zahvaljujući pribranosti medicinske ekipe koja je bila u njemu, pacijent je na vreme izvučen iz vozila, te niko nije zadobio povrede.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.