Izvor: RTS, 23.Jan.2022, 14:03

Zapalio se sanitet tokom transporta pacijenta iz Prokuplja za Niš, nema povređenih

Sanitetsko vozilo prokupačke bolnice, koje je transportovalo pacijenta iz tog grada u niški Klinički centar, zapalilo se i potpuno izgorelo noćas oko dva sata posle ponoći. Nema povređenih.
Niko od putnika, uključujući prateće medicinsko osoblje i pacijenta, nije povređen jer su se odmah evakuisali.
Da nešto nije u redu sa vozilom najpre je primetio vozač saniteta, nekoliko kilometara na izlazu iz Prokuplja ka Nišu, kod sela Jugbogdanovac.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />On je zaustavio vozilo, a zdravstveni radnici su evakuisali pacijenta.
Na lice mesta stiglo je odmah drugo sanitetsko vozilo kojim je pacijent bezbedno transportovan do Niša.
Vatrogasci su bezuspešno pokušavali da ugase požar, jer je u vatrenoj stihiji koja se vrlo brzo proširila, vozilo potpuno izgorelo.
U prokupačkoj bolnici ističu da je najvažnije da se na vreme reagovalo i da nema povređenih, a istraga će pokazati uzrok nesreće.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zapalio se sanitet tokom transporta pacijenta, bez povređenih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jan.2022

Sanitetsko vozilo prokupačke bolnice, koje je transportovalo pacijenta iz tog grada u niški Klinički centar, zapalilo se i potpuno izgorelo noćas oko dva sata posle ponoći...Kako prenosi RTS, niko od putnika, uključujući prateće medicinsko osoblje i pacijenta, nije povređen jer su se odmah evakuisali...Da...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Zapalilo se sanitetsko vozilo tokom transporta pacijenta, nema povređenih

Izvor: Radio 021, 23.Jan.2022

Sanitetsko vozilo prokupačke bolnice, koje je transportovalo pacijenta iz tog grada u niški Klinički centar, zapalilo se i potpuno izgorelo oko dva sata posle ponoći.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.