DOLIJALA: Zaplenili duvan i našli frizerku ubicu

Izvor: Kurir, 29.Nov.2014, 08:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOLIJALA: Zaplenili duvan i našli frizerku ubicu

BEOGRAD - Policija je u okviru jučerašnje akcije zaplene duvana uhapsila i Nadu Gajić (35), koja je godinama bila u bekstvu zbog teškog ubistva.

Gajićeva je 2011. godine pravosnažno osuđena na 14 godina zatvora.

- Uspeli smo da je otkrijemo zahvaljujući hapšenjima u okviru akcije suzbijanja nelegalne trgovine duvanom. Ona će biti odmah upućena na izdržavanje kazne - rekao je ministar policije Nebojša Stefanović.

Podsetimo, Nada Gajić, frizerka iz Sibača, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kod Pećinaca, 25. februara 2004. godine hicima iz pištolja ubila je ljubavnika Miodraga Beljića, trgovca iz Stare Pazove.

- U automobilu su se posvađali i nakon burne rasprave ona je potegla pištolj, koji je prethodno ukrala od oca - podseća izvor iz istrage.

Inače, u jučerašnjoj policijskoj akciji na teritoriji Beograda i Sremske Mitrovice zaplenjeno je 10 tona duvana u listu, 250 kilograma rezanog duvana, elektronske vage, mašine za sečenje.

(M. I.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.