DIVLJAO PO ULICAMA PA IZAZVAO TRAGEDIJU: Nesavesnom vožnjom ubio ljubav svog života

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2022, 11:43

DIVLJAO PO ULICAMA PA IZAZVAO TRAGEDIJU: Nesavesnom vožnjom ubio ljubav svog života

Kameron Holdsvort (25) ubio je ljubav svog života Hanu Inman u užasnom sudaru sa kamionom, dok se hvalio svojim prijateljima, saopštio je sud.

U industrijskom imanju u Blajtu, u Nortamberlendu, par je učestvovao u trci u Škodi Fabiji, koja je bila značajno modifikovana kako bi onemogućila svoje bezbednosne sisteme i učinila je bržom. Sud u Njukaslu je čuo da je Holdsvort vozio skoro dvostruko većom od 50 kilometara na sat kada je prešao preko ugla na putanju nadolazećeg >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kamiona, nanevši smrtonosne povrede svojoj partnerki.

Tražeći popustljivost prema Holdsvortu, majka nastradale devojke rekla je da ju je njena ljubav prema automobilskoj sceni zabrinula, ali i da je ona bila odrasla osoba kojoj je scena automobila donela toliko radosti i da je ta scena bila veliki deo njenog života, a takođe i Kameronovog.

Svedoci su rekli policiji da je Holdsvort vozio brzo i okretao modifikovani automobil u krug ranije uveče u oktobru 2019.Na snimcima sigurnosnih kamera se takođe vidi kako juri 90 kilometara na sat po ulicama oko imanja.

ubio ljubav svog života u saobraćajki pic.twitter.com/VWNTHIiF6J

— pensador (@sakriosamime) March 7, 2022

 Par je zajedno četiri i po godine i planirali su zajednčki život i decu, ovo je imalo razarajući uticaj na Kamerona i ostaće do kraja njegovog života. Hanu je opisao kao ljubav svog života. On se iskreno kaje- izjavio je inspektor policije.

Holdsvort proglašen je krivim za nanošenje smrti opasnom vožnjom i osuđen je na sedam godina zatvora. Izrečena mu je i petogodišnja zabrana za vožnju.

Sudija Kristofer Prins je naglasio da nijedna kazna koju bilo koji sud može da izrekne u slučaju kao što je ovaj ne može nikad da izbriše ovu tragediju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.