DETALJI ŠOKANTNOG PREBIJANJA U SUTOMORU: Pretučeni pokušao da ih zaobiđe, a dvojica iz čistog mira krenuli da ga biju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2023, 21:44

DETALJI ŠOKANTNOG PREBIJANJA U SUTOMORU: Pretučeni pokušao da ih zaobiđe, a dvojica iz čistog mira krenuli da ga biju!

Osumnjičeni su lišeni slobode

Policija je u Sutomoru uhapsila dve osobe zbog nasilničkog ponašanja i nanošenja telesnih povreda mladiću, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

- Naime, 9. jula oko 20.30 časova, na šetalištu u Sutomoru muškarac (24), iz Bara i mladić (23), državljanin Republike Srbije su, kako se sumnja, fizički napali muškarca, državljanina Republike Srbije zadajući mu udarce u predelu glave i tela. Tom prilikom naneli su mu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << teške telesne povrede, nakon čega su se dali u bekstvo - navodi se u saopštenju UP.

A post shared by SERBIA LIVE - VESTI (@serbialive_vesti)

Iz UP su dodali da su muškarac i mladić locirani, te da je o svemu obavešten tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru koji je naložio da se protiv osumjničenih podnese krivična prijava zbog sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim delom teška telesna povreda.

- - zaključuje se u saopštenju UP.

Napadnuti se oglasio nakon incidenta, a njegovu izjavu prenela je Instagram stranica Serbialive_vesti.

A post shared by SERBIA LIVE - VESTI (@serbialive_vesti)

- Pozdrav, tačne su informacije sa lica mesta, od očevidaca kako ste preneli. Napadnut sam sinoć na šetalištu u Sutomoru od strane dva, meni nepoznata, mlađa čoveka koji su bili vidno pod uticajem nekakvih stimulansa i očigledno agresivni. Video sam da se koškaju, kako međusobno, tako i sa prolaznicima nasumično. Videvši to, pokušao sam mirno da ih obiđem i nastavim svoju putanju (pritom nismo imali nikakvu verbalnu komunikaciju). Međutim, osetio sam snažan udarac u predelu glave (sa leđa) i tada su počeli da udaraju jako i nekontrolisano, bez ikakvog razloga apsolutno, ničim izazvano zaista - naveo je napadnuti mladić i dodao.

- Nos je polomljen, brada mi je zašivena i imam hematome po celoj glavi, osećam se loše i zaista ne mogu da shvatim zašto je ovo učinjeno. Po prirodi nisam konfliktan, naprotiv. Konobari iz obližnjeg kafića su mi pomogli dok nije stigla pomoć. Očevidaca je bilo mnogo, a sve se desilo u špicu između 20 i 21 - čas - naveo je muškarac iz Srbije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.