DETALJI NAPADA NA BIZNISMENA: Vozač Milana Beka video lice muškarcu koji je pucao!

Izvor: Press, 15.Nov.2014, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DETALJI NAPADA NA BIZNISMENA: Vozač Milana Beka video lice muškarcu koji je pucao!

Vozač Milana Beka video je lice napadaču koji je ispalio dva hica u njegovog šefa ispred kuće u Ulici Andre Nikolića, piše "Blic".
Beko je u bolnicu dovezen bez svesti, a sa njim je bio vozač.
Napadač, koji je nosio crnu duksericu sa kapuljačom i plavu perjanu jaknu, čekao je Beka sakriven u žbunju nedaleko od njegove kuće u >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << beogradskom naselju Senjak.
Beko je oko 17.50 sati stigao i dok je izlazio iz “mercedesa S klase” napadač je istrčao i u njega ispalio dva hica.
Jedan metak u grudi, a drugi u stomak. Međutim, vozač je biznismena povukao nazad u automobil i počeo da vozi u rikverc. I tako ga spasio. Iznenađeni napadač je ispalio još četiri hica koji su završili u “mercedesu”.

PROČITAJTE JOŠ:
Prelević: Možda je Beko nekome bio neprijatan svedok
BEKO OPERISAN: Stanje stabilno, ali povrede opasne po život!
Milić: Verovatno dva izvršioca napada na Beka
   
Sa napadačem je bio je i saučesnik, odeven u crno i maskiran, koji je čuvao stražu.
Napadač i saučesnik su posle napada pobegli pešice i policija traga za njima. Policija je na mestu zločina pronašli nekoliko tragova, kao i čaure.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Pronađen DNK atentatora na Beka, vozač video lice napadača?

Izvor: Telegraf.rs, 15.Nov.2014

Napadač, koji je nosio crnu duksericu sa kapuljačom i plavu perjanu jaknu, čekao je Beka sakriven u žbunu nedaleko od njegove kuće u beogradskom naselju Senjak, a iza sebe je ostavio otisak stopala i opušak cigarete..Na mestu napda na Milana Beka pronađeno je dovoljno tragova, na osnovu kojih...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.