Crna Gora: Posle plave ajkule, snimljena i retka riba

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Maj.2020, 15:55

Crna Gora: Posle plave ajkule, snimljena i retka riba

Budvanski ribar Branko Dragišić koji je snimio plavu ajkulu modrulju na pet kilometara od obale Budve, snimio je i velikog bucanja, ribu poznatu kao "miš" na 10 milja od obale Budve.

Ta riba je retka i najveća je riba koštunjača, a može da naraste i preko tri metra dužine i da teži preko 2,3 tone, prenosi podgorički portal Vijesti.

Isti ribar snimio je u subotu plavu ajkulu, koja se smatra ugroženom i zaštićenom vrstom koja najčešće nije opasna po ljude.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

NEVEROVATAN PRIZOR! Posle plave ajkule, u Crnoj Gori snimljena i RETKA RIBA: Može da bude teška 2,3 TONE (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2020

Isti ribar snimio je u subotu plavu ajkulu, koja se smatra ugroženom i zaštićenom vrstom koja najčešće nije opasna po ljude..Budvanski ribar Branko Dragišić koji je snimio plavu ajkulu modrulju na pet kilometara od obale Budve, snimio je i velikog bucanja, ribu poznatu kao "miš" na 10 milja...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.