Čoveka ujela ČAVKA usred Srbije, pa od grada tražio da mu isplati OGROMNE PARE!

Izvor: Telegraf.rs, 06.Jul.2016, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čoveka ujela ČAVKA usred Srbije, pa od grada tražio da mu isplati OGROMNE PARE!

Nova vlast grada Vranja od sada će od napada neke životinje na njihovoj opštini isplaćivati nadoknadu u iznosu od 50.000 do 70.000 dinara.

Novi pravilnik koji je usvojilo Gradsko veće pratiće formiranje komisije koja će se baviti tim pitanjem.

U Vranju je inače, samo 2015. godine isplaćeno 4,3 miliona dinara na ime odštete zbog ujeda pasa lutalica i drugih životinja, piše okradio.rs.

Ovaj problem >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << poprimio je malo smešne razmere s' obzirom na to da su građani od lokalne samouprave ranijih godina tražili odštetu (direktnom pogodbom ili sudskim putem) zbog ujeda pasa lutalica, ali i zbog ujeda čavke u gradskom parku, ujeda pacova, kao i povreda koje su naneli jarići i koze.

Foto: Tanjug/Oksana Toskić

Kako prenose "Vranjske", po prvostepenoj presudi Grad Vranje bi tužiocima S.M. i S.N. iz Bunuševca morao da isplati sumu od 4,6 miliona dinara za jednu udavljenu kozu i dva jareta, koje su pridavili psi lutalice.

Sa zahtevom za odštetu pojavio se i Nenad Ordić, kome su isti ti psi lutalice udavili čitav mini zoovrt sa retkim i dragocenim pticama.

Foto: Profimedia/imageBROKER

Celu stvar čine još smešnijom priče da psi ujedaju, nekim čudom, jedne te iste ljude, a poneko sumnja da pojedine porodice imaju sačuvane pseće čeljusti, kojima se lako naplativ ujed može fingirati kad god ti se prohte.

Ostaje nejasno šta radi šinterska služba u Vranju, šta radi komunalna policija i slične službe koje i postoje zbog ovakvih problema.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.