Vranje: Za ujed pasa lutalica nadoknada od 50 do 70.000 dinara

Izvor: JUGpress.com, 06.Jul.2016, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranje: Za ujed pasa lutalica nadoknada od 50 do 70.000 dinara

VRANJE

Ubuduće će iz budžeta grada Vranja biti isplaćivano 50.000 dinara za punoletne osobe i 70.000 dinara za maloletne osobe i decu na ime  naknada nastalih usled ujeda napuštenih pasa.

Ovo sadrži Pravilnik o postupku i načinu rešavanja zahteva građana za naknadu štete nastale usled ujeda napuštenih pasa na teritoriji grada Vranja, koji je juče usvojen na sednici Gradskog veća.

 Usvojeni >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << su i Pravilnik o izmeni i dopuni Pravilnika  o veličini, izgledu i drugim uslovima za postavljanje bašti na javnim površinama i Predlog Rešenja o obrazovanju Organizacionog odbora za kulturno-turističku manifestaciju „Vranjsko kulturno leto 2016“.

 Prema nezvaničnim najavama, od 2 – 20. avgusta biće održana manifestacija „Piano summer“, festival animacije „Zlatni puž“ od 22 – 26. avgusta, a krajem istog meseca i tradicionalni „Dani Vranja“.

Gradsko veće usvojilo je i Rešenje o formiranju Komisije za vantelesnu oplodnju, kao i Rešenje o obrazovanju Komisije za ostvarivanje i priznavanje prava u oblasti socijalne zaštite građana, koja se finansiraju iz budžeta.

Gradonačelnik i predsednik Gradskog veća  Slobodan Milenković, zatražio je od saveta mesnih zajednica sa teritorije grada da dostave svoje predloge u okviru komunalnog programa za 2017. godinu. Rok za podnošenje predloga je 1. avgust 2016. godine.

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MILIONI NIZ VETAR ili ape li čapa?

Izvor: OkRadio.rs, 06.Jul.2016

Grad Vranje ubuduće će, po novom pravilniku koje je usvojillo Gradsko veće, oštećenima od napada neke životinje na teritoriji grada isplaćivati nadoknadu vrednu od 50 do 70.000 dinara. Ova odluka nove vlasti, uz pripadajuće formiranje komisije koja će se baviti tim pitanjem, ponovo otvara bolni...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.